Polední menu 19.09.2018

Polévky, předkrmy:

1.
Bramborová s houbami (1/1-1/6,3,7) 44,-
2.
Hovězí vývar s játrovou rýží a zeleninou (1/1-1/6,3,9) 39,-

Hlavní jídla:

1.
180g
Panenka Wellington 155,-

Vepřová panenka pečená v listovém těstíčku se sezamem, restovaná kapusta se slaninou (1/1-1/6,3,7,11)

2.
180g
Almond chicken strip 139,-

Krůtí kousky obalené v mandlové strouhance, sýrový dip, šťouchané brambory s pórkem (1/1-1/6,3,7)

3.
120g
Thajské kuřecí nudličky 139,-

Nudličky z kuřecích prsíček v pikantní omáčce zjemněné kokosovým mlékem, s cibulkou, paprikou a pórkem, dušená rýže (3,7)

4.
180g
Hovězí gulášek 129,-

Guláš z hovězího karabáčku s maďarskou paprikou, cibulkou a křenem, houskový knedlík (1/1-1/6,3,7)

5.
vegetarián
Smažené žampiony 129,-

Smažené hlavičky žampionů v trojobalu, pažitkový brambor s máslem, tatarka (1/1-1/6,3,7)

6.
50g
Těstovinový salát 125,-

Italské těstoviny na listech dubového salátu, eidamský sýr, dušená šunka, rajčata, okurka, paprika, vařené vejce, majonéza, zakysaná smetana (1,3,7)

0,4l
Jantarový ležák Šariš 52,-

Polotmavý ležák plný intenzivní hořkosti chmele vyvážené karamelovým sladem

Seznam alergenů: 1) Obiloviny, které obsahují lepek 1/1 pšenice, 1/2 žito, 1/3 ječmen, 1/4 oves, 1/5 špalda, 1/6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy 2) Korýši 3) Vejce 4) Ryby 5) Podzemnice olejná (arašídy) 6) Sojové boby 7) Mléko 8) Skořápkové plody 8/1 mandle, 8/2 lískové ořechy, 8/3 vlašské ořechy, 8/4 kešu ořechy, 8/5 pekanové ořechy, 8/6 para ořechy, 8/7 pistácie, 8/8 makadamie a výrobky z nich 9) Celer 10) Hořčice 11) Sezamová semena 12) Oxid siřičitý a siřičitany 13) Vlčí bob (lupina) 14) Měkkýši