Polední menu 21.05.2019

Polévky, předkrmy:

1.
Rybí středomořská 44,-
2.
Hovězí vývar s masem 39,-

a tyrolskými knedlíčky 1,3,7,9

Hlavní jídla:

1.
180g
Jehněčí šiškebab 155,-

s opékanými brambory, zeleninou, cibulí, a omáčkou ajvar 1,3,6,9

2.
180g
Hovězí ořech dlouze vařený v silném vývaru 139,-

koprová omáčka, houskový knedlík 1,3,7,9

3.
120g
Kuřecí supreme s chorizem 139,-

a čedarem, zeleninové ragout sbrambůrky grenaile 1,3,7

4.
180g
Zbojnický vepřový závitek 129,-

dušená rýže (slanina, klobása, česnek)

5.
80g
Rolované lasagne s lososem a treskou 129,-

petrželka s bazalkou, rybí omáčka velouté 1,2,3,7,9

6.
vege
Tomatový salát caprese 125,-

s bazalkovým pestem a olivovým olejem, pečivo 1,7

Mini bruscheta s prošutem a cherry tomaty 30,-
0,4l
ELDORADO - VOLBA SLÁDKŮ 52,-
0,2l
Domácí grepová limonáda 26,-

Seznam alergenů: 1) Obiloviny, které obsahují lepek 1/1 pšenice, 1/2 žito, 1/3 ječmen, 1/4 oves, 1/5 špalda, 1/6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy 2) Korýši 3) Vejce 4) Ryby 5) Podzemnice olejná (arašídy) 6) Sojové boby 7) Mléko 8) Skořápkové plody 8/1 mandle, 8/2 lískové ořechy, 8/3 vlašské ořechy, 8/4 kešu ořechy, 8/5 pekanové ořechy, 8/6 para ořechy, 8/7 pistácie, 8/8 makadamie a výrobky z nich 9) Celer 10) Hořčice 11) Sezamová semena 12) Oxid siřičitý a siřičitany 13) Vlčí bob (lupina) 14) Měkkýši