Polední menu 14.12.2018

Polévky, předkrmy:

1.
Celerový krém s pečenými kaštany (1/1-1/6,7,8,9) 44,-
2.
Česneková polévka s vejci, sýrem a bramborem (3,7,9) 39,-

Hlavní jídla:

1.
160g
Tatarský biftek 155,-

Mletá hovězí kýta ochucená našimi vybranými ingrediencemi, smažená topinka s česnekem (1/1-1/6,3,7,10)

2.
180g
Kančí guláš 139,-

Kančí kýta pečená s cibulkou, česnekem, rajčaty a čerstvým křenem, špekový knedlík (1/1-1/6,3,7,9)

3.
180g
Parmazánové řízečky 139,-

Smažené krůtí řízečky v parmezánovém těstíčku, bramborová kaše, okurkový salát (1/1-1/6,3,7)

4.
360g
Medová křidýlka 139,-

Pomalu pečená kuřecí křidýlka, bylinková bageta, sýrový dip, zelný salát s paprikou (1/1-1/6,3,7,12)

5.
120g
Špagety "Carbonara" 129,-

Italské špagety se slaninou, žloutky a parmezánem (1/1-1/6,3,7)

6.
vegetarián
Salát z pečeného lilku a červené řepy 125,-

Pikantní salát z pečeného lilku, červené řepy s čerstvou chilli papričkou, česnekem a balsamikovou redukcí

0,4l
BLACK IPA - VOLBA SLÁDKŮ 52,-
0,15l
SVATOMARTINSKÉ VÍNO 85,-

Muškát moravský, Müller thurgau

Seznam alergenů: 1) Obiloviny, které obsahují lepek 1/1 pšenice, 1/2 žito, 1/3 ječmen, 1/4 oves, 1/5 špalda, 1/6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy 2) Korýši 3) Vejce 4) Ryby 5) Podzemnice olejná (arašídy) 6) Sojové boby 7) Mléko 8) Skořápkové plody 8/1 mandle, 8/2 lískové ořechy, 8/3 vlašské ořechy, 8/4 kešu ořechy, 8/5 pekanové ořechy, 8/6 para ořechy, 8/7 pistácie, 8/8 makadamie a výrobky z nich 9) Celer 10) Hořčice 11) Sezamová semena 12) Oxid siřičitý a siřičitany 13) Vlčí bob (lupina) 14) Měkkýši