Polední menu 19.03.2019

Polévky, předkrmy:

1.
Houbová s lanýžovým olejem (1/1-1/6,7) 44,-
2.
Uzený vývar s žemlovým knedlíčkem (1/1-1/6,3,7,9) 39,-

Hlavní jídla:

1.
1 ks
Pstruh na kmíně 155,-

Kmín, máslo, zapečená kaše, grilovaná cuketa, citron (4,7)

2.
180g
Kuřecí steak „Caprese“ 139,-

Mozzarella, rajčata, bazalka, bramborové hranolky (1/1-1/6,7,9)

3.
180g
Čevabčiči 139,-

Brambor, hořčice, cibulka (1/1-1/6,3,9,10)

4.
180g
Hovězí Stroganoff 139,-

Roštěná, žampiony, okurky, rajčata, smetana, dušená rýže (1/1-1/6,7,9,10,12)

5.
Vegetarián
Špecle se sýrem 129,-

Zapečené špecle se sýrem, smažená cibulka, kyselá okurka (1/1-1/6,3,7,12)

6.
100g
Caesar salát s kuřecím masem 125,-

Kuřecí prsíčko, listy římského salátu, majonéza, hořčice, sýr parmezán (3,7,10)

0,2l
Okurková limonáda 26,-
0,2l
Grepová limonáda 26,-
0,15
Rosagemma Rosé Brut- Tenuta San Giorgo 85,-

Seznam alergenů: 1) Obiloviny, které obsahují lepek 1/1 pšenice, 1/2 žito, 1/3 ječmen, 1/4 oves, 1/5 špalda, 1/6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy 2) Korýši 3) Vejce 4) Ryby 5) Podzemnice olejná (arašídy) 6) Sojové boby 7) Mléko 8) Skořápkové plody 8/1 mandle, 8/2 lískové ořechy, 8/3 vlašské ořechy, 8/4 kešu ořechy, 8/5 pekanové ořechy, 8/6 para ořechy, 8/7 pistácie, 8/8 makadamie a výrobky z nich 9) Celer 10) Hořčice 11) Sezamová semena 12) Oxid siřičitý a siřičitany 13) Vlčí bob (lupina) 14) Měkkýši